Home / webcamteenboobs / Cerita bisex

Cerita bisex

Gay akan meyakinkan lelaki normal bahawa mereka tidak akan dicop sebagai gay jika memberi anu mereka di'kerja'kan oleh lelaki gay. Trophy yang sebenar adalah berjaya menggoda lelaki straight yg kasar, heroic, jantan habis dan comot2 berjambang jatuh cinta kepada diorang." Camon Zack, u bagi la i usap-usap 'adik' kau tu, jangan la kedekut sangat, kau takkan jadi gay, sebab nafsu kau normal. Cara kedua yang sangat efektif jugak adalah menanam budi tanpa disedari.Mereka dengan tegas menolak aktivitas dan kampanye LGBT, karena bertentangan bertentangan dengan syariat Islam, membahayakan kesehatan, merusak moral, dan mengancam kelangsungan generasi. COM, BANJARMASIN - Namanya Jenny (bukan nama sebenarnya). 'Demam' LGBT (Lesbian Gay Bisexual Transgender) yang melanda negeri ini dan sebagian dunia, membuat pekerja swasta di Banjarmasin ini angkat bicara. Kalau kita masih punya malu dan adat istiadat, pasti bisa berubah dan menjauhi," ujarnya dalam satu wawancara. Jenny mengaku, sudah 4 tahun belakangan bebas dari belenggu lesbian, tepatnya 2011 lalu. Penyebab perceraiannya, kata Jenny karena dia merasa sang suami waktu itu sering berlaku kasar.

Cerita bisex-84Cerita bisex-87

kalau dia start pakai baju kemeja fit-fit, kasut nak jongkit2, minyak rambut, lip ice nak bawak dalam beg bila gi dating..selalunya lelaki2 anak ikan ni rasa diorang cerdik, konon-konon diorang mcm nak amik kesempatan la kat gayboy tanpa diorang ternoda maruah. tolong sikit ye Harun, kau ingat senang-senang ke aku nak bagi dia tikam aku, aku ni straight la, aku saje je nak pow dia.tapi sebaliknya bila diorang merelakan diri diorang dibela membuatkan orang2 sekeliling mengecop diorang anak ikan rasmi. dah dia rela nak support aku, biarlah, aku belasah je la.golongan gay yang kantoi selepas itu pasrah pun ada.Tapi yang paling Sadis adalah golongan lelaki straight yang 100% tulen dan bernafsu normal mula berpaling ke arah gay. Ada lelaki Gay jenis top yang kelihatan seolah-olah sangat macho dan heroic, takda kesan2 kelembutan/kewanitaan langsung, tapi kalau bagi yang expert masih boleh trace diorng ni gay atau tak.kali ni aku nak kongsikan kisah-kisah dari pengalaman sendiri, bagaimanakah caranya seorang lelaki Gay mengorat lelaki lurus untuk membelot dari fitrah seks yg lurus.Tapi, aku nak bagitahu dulu, entry ini tidaklah menunjukkan aku jenis streotype yang prejudis terhadap Gay.Selalunya anak ikan inesen ni tak perasan yang diorang tengah dibela oleh 'akak-akak' atau 'mak-mak hayam'.Yang selalu dilabur adalah, belanja makan, bawak kuar outing ronda-ronda naik kereta, ajak tidur kat rumah teres atau banglo, bagi main game playstation, belikan baju & jeans2 branded. Dah berapa ramai pulak kawan aku yang aku tengok kena bela tanpa diorang perasan.Aku nak pesan dulu, aku belum lagi buat entry pasal xpdc pendakian Gunung kinabalu yang lepas sebab aku belum lagi kumpul gambar-gambar dari kawan-kawan geng gunung.nanti bila aku dah kumpul gambar semua insyallah aku akan buat entry.

594 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*